Chocolade Zeejuwelen & Thee Ochtendduik

Een verwenmomentje voor jezelf of leuk om te geven als cadeautje. Uiteraard zijn in de zeejuwelen en de thee zeewier verwerkt. Ons zeewier komt uit Nationaal park de Oosterschelde en wordt duurzaam geteeld door Zeewaar. De zeejuwelen bevatten hazelnoot en cranberry en de Ochtendduik thee is lekker verfrissend door de (biologische) venkel en munt. De  pure  (vegan) chocolade is bean to bar van mooie cacao uit eerlijke en directe handel. Kortom met deze combinatie van thee en chocolade met zeewier creëer je een heus bezinningsmomentje voor jezelf. Het beste uit twee werelden brengen we samen. Speciaal gemaakt voor jou en voor onze aarde. Met DOORZEE producten steun je de Stichting Noordzee. 

Pure Biologische Chocolade, 68% - 70 gram / Biologische Thee, 20 gram - verzonden als leuke cadeauverpakking

€ 9,95

  • Uitverkocht

Chocolade zeebonken & Thee Avondzon

Een verwenmomentje voor jezelf en leuk om te geven als cadeautje. Uiteraard is in de zeebonken en de thee zeewier verwerkt. Ons zeewier komt uit Nationaal park de Oosterschelde en wordt duurzaam geteeld door Zeewaar. De zeebonken bevatten zilte walnoot en de Avondzon thee is heerlijk geurig door de (biologische) vlierbloesem en kamille. De  pure  (vegan) chocolade is bean to bar van mooie cacao uit eerlijke en directe handel. Kortom met deze combinatie van thee en chocolade met zeewier creëer je een heus bezinningsmomentje voor jezelf. Het beste uit twee werelden brengen we samen. Speciaal gemaakt voor jou en voor onze aarde. Met DOORZEE producten steun je de Stichting Noordzee.  

Biologische pure chocolade, 70 gram Biologische thee, 15 gram - verzonden als leuke cadeauverpakking

€ 9,95

  • Uitverkocht

Thee Ochtendduik & Avondzon

Een heerlijke combinatie van twee verschillende theeën: Avondzon & Ochtendduik. De  theeën bevatten beide zeewier uit Nationaal Park de Oosterschelde, duurzaam geteeld door Zeewaar en biologische kruiden.  Avondzon  is een heerlijk geurende thee met vlierbloesem en kamille en Ochtendduik  is verfrissend met venkel en munt. Beide zeer verrassend van smaak.

€ 8,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Thee Avondzon

De Avondzon thee is een heerlijk geurende thee met zeewier, vlierbloesem en kamille. Zeewier bevat hoogwaardige eiwitten, omega-vetzuren en mineralen. Ons zeewier komt uit Nationaal park de Oosterschelde, duurzaam geteeld door Zeewaar. Er zijn enkel biologische kruiden verwerkt.

15 gram

€ 4,40

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Chocolade Zeebonken

De chocolade Zeebonken bevatten 68% biologische cacao met zilte walnoot en zeewier. Ons zeewier komt uit Nationaal park de Oosterschelde en wordt duurzaam geteeld door Zeewaar. De  pure  (vegan) chocolade is bean to bar van mooie cacao uit eerlijke en directe handel. 

68% pure chocola met walnoot en zeewier - 70 gram

€ 5,60

  • 0,07 kg
  • Uitverkocht

Chocolade Zeejuwelen

De chocolade Zeejuwelen smaken niet alleen erg lekker, maar zijn ook een feestje om naar te kijken. Ze bevatten 68% biologische cacao, hazelnoten, cranberry en zeewier. De pure (vegan) chocolade is bean to bar van mooie cacao uit eerlijke en directe handel.

68% biologische cacao met hazelnoten, cranberry en zeewier - 70 gram

€ 5,60

  • 0,07 kg
  • Uitverkocht